Readers Online

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum



PDF, ebook, epub (ePub, fb2, mobi)
Kmiołek Anna

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6  -  Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. zawiera obszerny materiał ćwiczeniowy, a także liczne, kolorowe ilustracje oraz przykłady praktycznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.






Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6  -  Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. zawiera obszerny materiał ćwiczeniowy, a także liczne, kolorowe ilustracje oraz przykłady praktycznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.


Wyposaenie zakadów gastronomicznych. Podrcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik ywienia i usug gastronomicznych. Szkoy ponadgimnazjalne Kmioek Anna. Sporzdzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna cz 1 Podrcznik Podrcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik ywienia i usug gastronomicznych realizujcy treci z zakresu czci 2 kwalifikacji T.6 Sporzdzanie i ekspedycja potraw i napojów.


Sporządzanie I Ekspedycja Potraw I Napojów

Nr w wykazie MEN. Technologia gastronomiczna. Technikum autor Kmioek Anna ostatnia aktualizacja dostpnoci produktu 13 lutego 2021 ksika w ofercie od 17 wrzenia 2013. Dodaj do koszyka. Zamów dostaw do dowolnego salonu i zapa przy odbiorze. Kmioek 572013 WSiP Sporzdzanie i ekspedycja potraw i napojów. Podrcznik do nauki zawodów z brany gastronomicznej . Sporzdzanie i ekspedycja potraw i napojów. dni robocze. Publikacja pozwala zdoby wiedz i umiejtnoci potrzebne do przeprowadzania gastronomicznych procesów technologicznych. Prezentuje wiedz i uczy umiejtnoci niezbdnych do poprawnego uywania gastronomicznych procesów technicznych a take sporzdzania potraw z warzyw ziemniaków grzybów owoców przetworów.


E-booki do pobrania online w formacie PDF oraz w czytniku Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna. Część 1. Podręcznik. Technikum PDF. Skąd pobierasz e-booki? Kmiołek Anna.



Readers Online Links


Contact Email